red flame algae

View previous topic View next topic Go down

red flame algae

Post by blennieluvr on Sat Mar 30, 2013 11:58 am

My flame algae from our pod condo build is slowly withering away. It could be something was eating it although there's only a couple of snails and that darned spider crab in the tank. I now moved mine into a net to protect if from hungry critters. Anyone else having this problem?
avatar
blennieluvr
Admin
Admin

Location : Bemidji, MN
Number of posts : 2896

Back to top Go down

Re: red flame algae

Post by Nannook on Sat Mar 30, 2013 1:33 pm

Nope, mine is growing well. Are you talking to it Cammie?
avatar
Nannook
Lion Fish
Lion Fish

Location : Weatherford Texas, but my heart in in Duluth
Number of posts : 359
Age : 59

Back to top Go down

Re: red flame algae

Post by blennieluvr on Sat Mar 30, 2013 4:57 pm

No but if it will help, I will give it a shot. Laughing I am thinking there wasn't enough light in the NPS tank. Maybe the move to the 75g will be good for it.
avatar
blennieluvr
Admin
Admin

Location : Bemidji, MN
Number of posts : 2896

Back to top Go down

Re: red flame algae

Post by seaponygirl on Mon Apr 01, 2013 10:26 am

Mine is pretty well gone also. I have one small piece drifting in the back. Looked great for awhile and I had it at the top by the lights. I can grow the green algae though... still

seaponygirl
Lion Fish
Lion Fish

Location : Bemidji, MN
Number of posts : 492
Age : 65

Back to top Go down

Re: red flame algae

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum